ГЕРБ постави пред президента Румен Радев три въпроса за изборите: дали

...
ГЕРБ постави пред президента Румен Радев три въпроса за изборите: дали
Коментари Харесай

ГЕРБ зададе три въпроса за изборите на Радев |

ГЕРБ сложи пред президента Румен Радев три въпроса за изборите: дали машините за гласоподаване към този момент са благосъстоятелност на България, дали секциите в чужбина ще бъдат обслужвани от български жители и дали софтуерът към този момент е благосъстоятелност на страната или на частна компания.

Днес Румен Радев организира среща с Централната изборна комисия, с цел да обсъдят идните изключителни парламентарни и президентски избори, дали ще се проведат 2 в 1 или ще гласуваме три недели подред. 

По думите на депутата от ГЕРБ Радомир Чолаков тези въпроси подсигуряват честността на изборите. Той прикани медиите да задават тези въпроси, в случай че те не бъдат разисквани по време на срещата. 

Лидерът на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова съобщи, че последните промени в Изборния кодекс са лишили от права редица български жители и поради това изборната интензивност беше едвам 36%.

По думите ѝ ГЕРБ държат да знаят мнението на президента по тези три въпроса. 

Заместник-председателят на Народното събрание Росица Кирова добави, че е отговорност на всеки участник в политиката да има оптималната изборна интензивност. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР